Logo

Kunstkaarten doos, Jubileum uitgave 2019

In 2019 vier ik dat ik 30 jaar beelden van dieren maak. Vanwege dit jubileum ben ik bezig met het ontwerpen en samenstellen van een kunstkaarten doos. Dertig jaar Beelden van Dieren is reden voor een feestje. Daar wordt volgend jaar werk van gemaakt door tentoonstellingen in Appingedam, Berlijn en Den Haag. De Kunstkaarten doos is hier onderdeel van.

De doos zal kaarten bevatten met daarop afbeeldingen van mijn favoriete beelden. Met op de achterzijde een tekst van mijzelf met een bijzonder verhaal, of een citaat mensen die mij inspireerden in de loop der jaren. In de luxe editie wordt daar een uniek kunstwerk aan toegevoegd. Een reliëf of, hoe ik het ook wel noem, een tekening in steen met daarop een portret van een dier.

Steeds meer ben ik mij bewust van de kwetsbaarheid van vele soorten dieren. Door dieren een gezicht te geven hoop ik een bijdrage te leveren aan de bewustwording daarvan. De portretten van dieren die ik speciaal voor de uitgave van de luxe editie maak zijn daar een uiting van.

aq_block_2
aq_block_3
aq_block_4

Standaard editie - € 21 (incl. 9% btw)
Kunstkaarten doos met 20 kaarten, formaat 17x17x2 cm
Luxe editie - € 210 (incl. 9% btw)
Kunstkaarten doos met 20 kaarten, formaat 17x17x3 cm
Tekening/reliëf in steen, Portret van een Dier, tegel van 15x15x1cm
Elke tegel is een uniek kunstwerk.
Er worden maximaal 30 exemplaren van deze luxe editie vervaardigd.

De kaarten worden gedrukt op 300 g/m² mat papier, formaat 14,8x14,8 cm, 15 stuks zijn aan beide zijden bedrukt, waarvan één zijde fullcolour, 5 stuks zijn aan één zijde bedrukt. Bij de kaarten en dozen wordt gebruik gemaakt van FSC gecertificeerd papier.
Ontwerp, uitvoering en idee; Fiona Zondervan

Door in te tekenen ondersteunt u mij in het vervaardigen en het produceren van deze bijzondere uitgave.
De geplande datum voor de uitgave is medio maart 2019.
Mail mij, en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.